POUR OVER – 6 kops bryg ved brug af vægt.
- Kog 1,2 L. vand
- Kom filtret i og skyl det med kogende vand.
(der kan sidde smag i)
- Hæld vandet ud
- Sæt filteret i
(Sørg for den del af filteret med 3 lag,
vender mod hældetuden)
- Sæt kanden på vægten – nulstil den.
- Kom 60 g COFFREE i kanden (ca. 6 spsk. m. top)
- Hæld 100 g vand på, så alt kaffe er dækket af vand.
- Vent 30 sekunder
- Hæld nu vand på til det rammer 1000 g på vægten.
(hæld kun i midten, ikke ud til kanterne.
Brug filteret som låg ved endt brygning
- Kaffen er serveringsklar
- Nyd nu din COFFREE
SMAG MED HJERTET
COFFREE og Kaffesommelier Anders personlige opskrift på Stempel
- Vej 30 g kaffe af
- Kog 500 ml. vand
- Hæld vand på kaffen, lad den trække 4 minutter.
NB: der må ikke røres i kaffen, bare lad den stå når vandet er hældt på
- Efter 4 min. Kører du en ske igennem overfladen 4-5 gange. Kaffen på overfladen daler nu
ned på bunden.
- Kaffen er serveringsklar.
Bonusinfo
Hvis du gerne vil toppe oplevelsen lidt op så
Fjern, med en ske, alt det skum der måtte være på toppen af den færdigbryggede kaffe
Dette fjerner den smule bitterhed der er i skummet fra kaffen.
- Nyd nu din COFFREE
SMAG MED HJERTET
- Kog 1,2 L. vand
- Kom filtret i og skyl det med kogende vand.
(der kan sidde smag i)
- Hæld vandet ud
- Sæt filteret i
(Sørg for den del af filteret med 3 lag,
vender mod hældetuden)
- Sæt kanden på vægten – nulstil den.
- Kom 60 g COFFREE i kanden (ca. 6 spsk. m. top)
- Hæld 100 g vand på, så alt kaffe er dækket af vand.
- Vent 30 sekunder
- Hæld nu vand på til det rammer 1000 g på vægten.
(hæld kun i midten, ikke ud til kanterne.
Brug filteret som låg ved endt brygning
- Kaffen er serveringsklar
- Nyd nu din COFFREE
SMAG MED HJERTET
COFFREE og Kaffesommelier Anders personlige opskrift på Stempel
- Vej 30 g kaffe af
- Kog 500 ml. vand
- Hæld vand på kaffen, lad den trække 4 minutter.
NB: der må ikke røres i kaffen, bare lad den stå når vandet er hældt på
- Efter 4 min. Kører du en ske igennem overfladen 4-5 gange. Kaffen på overfladen daler nu
ned på bunden.
- Kaffen er serveringsklar.
Bonusinfo
Hvis du gerne vil toppe oplevelsen lidt op så
Fjern, med en ske, alt det skum der måtte være på toppen af den færdigbryggede kaffe
Dette fjerner den smule bitterhed der er i skummet fra kaffen.
- Nyd nu din COFFREE
SMAG MED HJERTET